Peter Lim on vihdoinkin viittä vaille Valencian virallinen omistaja. Limin omistama yhtiö Meriton Holdings allekirjoitti Valencia CF:n säätiön kanssa myynti- ja ostosopimuksen, jonka myötä seura siirtyy Limille seuraavan kuukauden aikana, kunhan viranomainen hyväksyy tietyt asiakirjat. Valencia tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

– Kirjoitamme uutta kappaletta Valenciassa. Viimeisten kuukausien aikana olemme alkaneet palauttaa valencianistojen ylpeyttä. Herra Limin myötä olemme vahvempia. Menestyäksemme meidän on tehtävä lujasti töitä ja pysyä yhtenäisinä kuin perhe. Peter Lim on nyt hyvin tärkeä osa perhettämme, ja me haluamme sanoa ”tervetuloa, Peter Lim!”, Valencian puheenjohtaja Amadeo Salvo sanoi.

Toimittajan sana

Limin ja Valencian välistä kauppaa on pidetty varmana jo monen kuukauden ajan. Limin kontaktien avulla Valencia jopa hankki muutaman pelaajan kesällä. Jokin este ilmaantui aina tielle, mutta nyt näyttäisi siltä, että Lim saa lopultakin seuran haltuunsa. Nyt vain toivotaan, ettei singaporelainen liikemies ole hakemassa pikavoittoa.