Levantesta tuli aiemmin viikolla kauden toinen valmentajaa vaihtanut joukkue. Kurssinmuutoksesta ei ollut tietoakaan perjantaina, kun joukkue kohtasi vieraskentällä Celta Vigon. Levante ei saanut yhtään laukausta maalia kohti. Celta voitti ottelun maalein 3-0.

Avausmaali syntyi 27. minuutilla. Santi Mina ja Pablo Hernández onnistuivat pelaamaan pallon Joaquín Larriveylle, joka tuikkasi lukemat 1-0:aan.

Levanten Andreas Ivanschitz täräytti kertaalleen pallon poikkihirteen, mutta lähemmäs maalia ei Lucas Alcarazin miehistö päässyt. Lopullisesti peli ratkesi seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa. Diego Mariño torjui Noliton laukauksen eteensä, ja Larrivey viimeisteli irtopallosta illan toisen osumansa.

Álex López kaunisteli 90 minuutin kohdalla lukemat 3-0:aan. Maali syntyi Mariñon käsittämättömän pupelluksen seurauksena.

Toimittajan sana

Paljon on Alcarazilla työnsarkaa. Tosin nyt Levante näytti edes ajoittain vaaralliselta. Totuus on joka tapauksessa se, että Levante on kerännyt yhdeksästä ottelusta vain viisi pistettä. Maaliero on todella surullinen 4-23. Celtalla sen sijaan menee hyvin. Joukkue nousi ainakin hetkellisesti kuudenneksi. Kakkospaikka on vain kolmen pinnan päässä, joskin kaikilla muilla on ottelu vähemmän pelattuna.

La Liga perjantaina

Celta Vigo – Levante 3-0 (1-0)
1-0 Joaquín Larrivey (27.)
2-0 Joaquín Larrivey (83.)
3-0 Álex López (90.)