Athletic Bilbao otti ensimmäisen voittonsa lähes pariin kuukauteen. Almería kaatui vieraskentällä maalein 1-0.

Ottelun ainoasta osumasta vastasi suurelle yleisölle melko tuntematon mies. 56. minuutilla annettu kulmapotku ajautui Aritz Adurizille, jonka epäonnistunut laukaus päätyi Almería-maalille. Topparina pelannut Xabier Etxeita onnistui tökkäämään pallon maaliin, ennen kuin maalivahti Rubén ehti väliin.

Vuosi sitten Elchestä Athleticiin siirtyneelle Etxeitalle ottelu oli kauden neljäs, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon. 26-vuotias on tehnyt koko uransa aikana nyt yhteensä seitsemän maalia.

Reilu 10 minuuttia ennen täyttä aikaa ylärima kolisi Gorka Iraizozin takana, mutta lähemmäs tasoitusta Almería ei päässyt.

Voitto teki Athleticille hyvää, sillä edellinen oli tullut liigan toisella ottelukierroksella. Nyt Athleticilla on kasassa kahdeksan pistettä yhdeksästä ottelusta, ja päävalmentaja Ernesto Valverde saanee pitää työpaikkansa vielä ainakin hetken ajan. Almeríalla on yksi piste Athleticia enemmän.