Villarreal nappasi selvän 4-1-voiton sveitsiläisestä Zürichistä Eurooppa-liigan lohkovaiheen kolmannen kierroksen ottelussa. Ensimmäinen puolisko oli melko tasainen, mutta toisella 45-minuuttisella Villarreal meni menojaan.

Kotijoukkue aloitti maalinteon viiden minuutin pelin jälkeen. Muutamalla syötöllä Villarreal ohitti koko Zürich-miehistön. Lopulta Gerard Moreno syötti tyhjän maalin Canille, joka puttasi pallon sisään. Zürich nousi tasoihin pari minuuttia ennen taukoa. Yassine Chikhaoui sai syötettyä pelivälineen Marco Schönbächlerille, joka latasi läheltä ylös.

Peli ratkesi tunnin molemmin puolin syntyneisiin osumiin. Ensin pallo pelattiin pystyyn Javier Espinosalle, joka jatkoi pilkun tuntumaan Luciano Viettolle. Argentiinalaisella oli kohtuullisen helppo työ laittaa pallo maaliin. Hetkeä myöhemmin Bruno Soriano kierrätti vapaapotkun komeasti yläkulmaan. Vajaa vartti ennen täyttä aikaa Giovani dos Santos sooloili lukemat 5-0:aan.

Illan toisessa ottelussa Sevilla jäi maalittomaan tasapeliin Standard Liègen vieraana. Unai Emeryn ryhmä hallitsi palloa, mutta belgialaiset loivat enemmän maalipaikkoja (18-12). Kumpikaan ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa.

Kolmannen kierroksen tulosten myötä Villarreal nosti A-lohkossa pistepottinsa seitsemään, jolla irtoaa lohkon ykköspaikka. Borussia Mönchengladbach hengittää niskaan kahden pinnan päässä. Sevilla johtaa puolestaan lohkoa G, vaikka se on voittanut vain yhden kolmesta ottelustaan. Sevillalla on viisi, Standardilla ja Rijekalla neljä, ja Feyenoordilla kolme pistettä.