Barcelona tiedotti verkkosivuillaan, että seuran jäsen Jordi Cases on vetänyt takaisin kanteen, joka koski Sandro Rosellin aikaisen hallituksen tekemää Neymar-siirtoa.

– Herra Jordi Cases Guarc, FC Barcelonan jäsen numero 57 819, sanoi puheenjohtaja Josep Maria Bartomeulle lähettämässään kirjeessä, että hän on tyytyväinen tietoihin, joita oikeuskäsittelyn aikana on saatu Neymar da Silva Juniorin siirron suhteen, seuran tiedotteessa sanottiin.

Cases myös kertoi, että hän on vetänyt takaisin rikosilmoituksen seuraa kohtaan, eikä hän aio viedä asiaa eteenpäin. Barcelona puolestaan tiedotti, ettei se aio ryhtyä toimiin Casesia vastaan.

Toimittajan sana

Cases todennäköisesti sai jo kaiken, mitä hän halusi. Rosell erosi, ja Barcelona joutui paljastamaan hyvin yksityiskohtaisesti, kuinka paljon Neymarista on kaikkineen maksettu ja keille kaikille. Seuralle koko tapaus oli melko nöyryyttävä, sillä kanne tuli seuran sisältä. Toisaalta se oli hyvä osoitus siitä, että jopa suurimmilta jalkapalloseuroilta, joihin suhtaudutaan hyvin intohimoisesti ja usein naiivisti, vaaditaan läpinäkyvyyttä ja rehellisyyttä.