Niklas Moisander löysi sekä positiivisia että negatiivisia asioita Ajaxin 1-3-tappiossa Barcelonaa vastaan. Suomen maajoukkueen kapteenin mukaan kentällä nähtiin kaksi eri Ajaxia.

– Ensimmäisellä puoliajalla emme olleet lainkaan mukana. He olisivat voineet johtaa 3-0 tai 4-0. Toisella puoliskolla näytimme, että joukkueiden välinen ero on ehkä kaventumassa. Kun peli oli 2-1, yritimme rohkeasti 2-2:ta. Harmittavasti he tekivät 3-1-maalin. Toinen puioliaika oli meiltä positiivinen, mutta ottelua ei vain voi aloittaa noin, Moisander sanoi Uefan verkkosivujen mukaan.

– Rehellisesti sanottuna olen sitä mieltä, että Barcelona ansaitsi voiton. Barcelonassa näkyi pieniä muutoksia (viime kauteen verrattuna). He prässäsivät korkealta, se oli kuin heidän parhaina vuosinaan. Emme saaneet pitää palloa lainkaan.

Toimittajan sana

Toisella puoliajalla peli oli tasaisempaa, mutta siinä vaiheessa Barcelonan pelaajien ja valmennusjohdon ajatukset olivat todennäköisesti jo lauantain pelissä. Moisanderin kanssa on oltava eri mieltä siitä, että eilisen esityksen jälkeen Barcelonan ja Ajaxin välinen tasoero ei todellakaan ole kaventumassa.