Atlético Madrid oli murskaavassa vireessä Markus Halstin Malmötä vastaan. Toisen puoliskon ruotsalaisjoukkue vielä sinnitteli maalittomassa tasatilanteessa, mutta heti toisen puoliajan alusta Atlético meni menojaan. 5-0-voitossa jokainen maali merkittiin eri pelaajalle.

Ottelun alku meni lähinnä kulmalipulla. Ensimmäisen viiden minuutin aikana Atléticolla oli kolme ja Malmöllä yksi kulma. 7. minuutilla kotijoukkue sai jo pallon maaliinkin, mutta Saúl Ñíguez oli tilanteessa paitsiossa.

20 minuutin pelin jälkeen Atletin maali alkoi jo olla lähellä. Antoine Griezmann pelattiin läpi, maalivahti Robin Olsen tuli vastaan ja höntyili itsensä ulos tilanteesta. Pallo karkasi kuitenkin sen verran, ettei ranskalaishyökkääjä pystynyt käyttämään tilannetta hyväkseen.

Varttia myöhemmin maali oli vielä lähempänä. Griezmann pelattiin jälleen läpi. Laukaus kolahti ylärimaan ja pomppi maaliviivan kautta Mario Mandzukicille, jonka puskun torjui puolustaja Erik Johansson.

Heti toisen puoliskon alkuun Atletin yrittäminen palkittiin. Pallo pelattiin boksiin Arda Turanille, joka jatkoi pienen vippauksen Kokelle. Keskikenttäpelaaja viimeisteli lukemat 1-0:aan.

2-0 oli lähellä muutamaa minuuttia myöhemmin. Mario Suárez latasi kohti maalia, mutta Olsen venyi torjuntaan.

Tunnin pelin jälkeen Atleti sai toisen maalinsa. Juanfran pelasi oikeassa laidassa Kokelle, joka jatkoi nopeasti maalin eteen. Mandzukic ylsi keskitykseen ennen muita ja tuikkasi pelivälineen verkkoon. Halsti seurasi tilannetta vierestä.

Heti perään tuli seuraava. Griezmann harhautti itsensä vetopaikkaan. Olsen torjui kudin, mutta Malmön epäonneksi pallo liiteli torjunnasta komeassa kaaressa maaliin.

Pari minuuttia ennen täyttä aikaa Diego Godín puski Koken kulmapotkun sisään. Atleti löi loppulukemat 5-0:aan ottelun lisäajalla. Alessio Cerci teki itselleen tilaa rangaistusalueen oikealla laidalla ja kierrätti pallon takakulmaan.

Voiton myötä Atleti nousi A-lohkossa kuuteen pisteeseen. Yllättäen myös Olympiakosilla on kuusi pinnaa kahdesta ottelusta. Tänään juuri Olympiakosille hävinnyt Juventus on saanut kasaan vasta kolme pistettä. Samassa pistemäärässä on myös Malmö.