Levanten uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Lucas Alcaraz. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Sopimus kattaa alkuun loppukauden.

48-vuotias Alcaraz valmensi viime kaudella Granadaa, josta hän erosi kauden päätteeksi. Granadan lisäksi Alcaraz on aiemmin valmentanut Almeríaa, Recreativo de Huelvaa, Córdobaa, Real Murciaa, Xereziä ja Racing Santanderia.

José Luis Mendilibar sai lähteä Levanten päävalmentajan pallilta heikon alkukauden takia. Levante on sarjassa toiseksi viimeisenä. Joukkue on kerännyt kahdeksasta ottelusta vain yhden voiton ja yhteensä viisi pistettä.

Toimittajan sana

La Liga -valmentajien tuolileikki on taas käynnistynyt. Yrittäkääpä pysyä perässä. Viime kaudella Levantea valmensi Joaquín Caparrós ja Granadaa Lucas Alcaraz. Levantessa luultiin, että Caparrós jäisi, mutta hän päättikin siirtyä – Granadaan. Levante joutui hankalaan paikkaan ja palkkasi José Luis Mendilibarin, joka saavutti ainoan voittonsa Caparrósin Granadasta. Ja nyt kun Mendilibar heitettiin laidan yli, tilalle hankittiin viime kaudella Granadaa luotsannut Alcaraz. Eli viime kauteen verrattuna Levante ja Granada vaihtoivat käytännössä päittäin valmentajiaan.