Real Sociedadin kurssi ei ota kääntyäkseen. Getafe voitti baskijoukkueen maanantai-illan ainoassa La Liga -kamppailussa maalein 2-1. Kaikki osumat nähtiin viimeisen 12 minuutin aikana.

Molemmilla joukkueilla oli aiemmin pelissä muutama vaarallinen paikka, mutta avausmaali nähtin vasta 82. minuutilla. Pystysyöttö oikeaan laitaan Carlos Velalle, joka eteni kohti maalia ja antoi ulkokierteisen pallon takatolpalle. Hetkeä aiemmin sisään vaihdettu Pablo Hervías viimeisteli lukemat 1-0:aan.

Sociedadin johto kesti 90. minuutille, jolloin Karim Yoda sijoitti laukauksen boksin ulkopuolelta ohi Eñaut Zubikarain. Neljä minuuttia myöhemmin Sammir eteni liian helposti vasemmalta laidalta kohti maalia ja syötti tyhjän rysän Yodalle.

Ennakkoon jopa putoamiskamppailuun povattu Getafe nousi sarjataulukossa komeasti 10:nneksi. Sociedad sen sijaan jatkaa sijalla 16. Joukkueella on vain yksi piste enemmän kuin sarjajumbo Córdoballa.

Toimittajan sana

Olipa surkeaa pelaamista taas kerran Sociedadilta. Käsittämättömiä puolustuspään virheitä kerta toisensa jälkeen. Tällä pelin tasolla joukkue ei missään vaiheessa nouse sarjataulukossa ylöspäin. Nyt oli jo lähellä, että Sociedad pääsisi vähän kuin koira veräjästä ja saisi täydet kolme pistettä. Mutta ei.

La Liga maanantaina

Real Sociedad – Getafe 1-2 (0-0)
1-0 Pablo Hervías (82.)
1-1 Karim Yoda (90.)
1-2 Karim Yoda (90+4.)