Córdobasta tuli tämän kauden ensimmäinen joukkue, joka on antanut päävalmentajalleen potkut. Seura ilmoitti asiasta verkkosivuillaan. Albert Ferrerin tilalle palkattiin viime kaudella Valenciaa valmentanut Miroslav Djukic.

– Djukic valmentaa joukkuetta kauden loppuun asti, tiedotteessa sanottiin.

Kovin kauan ei mennyt, kun Ferrer sai seuraa Levanten José Luis Mendilibarista. Tällä kertaa Mendilibar kesti lauteilla jopa verraten pitkään, kahdeksan ottelua. Viime kaudella tuli potkut Osasunasta vain kolmen pelin jälkeen. Toistaiseksi ei tiedetä, kuka korvaa Mendilibarin.

Toimittajan sana

Córdoba on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä, eikä joukkue ole onnistunut voittamaan yhtään ottelua ensimmäisen kahdeksan kierroksen aikana. Levantella on yksi voitto mutta vain yksi piste enemmän. Sikäli kummankaan päävalmentajan potkut eivät tulleet yllätyksenä.

Melko yleisesti uskotaan, että seuraavaksi potku-uhan alla ovat Athletic Bilbaon Ernesto Valverde ja Real Sociedadin Jagoba Arrasate. Molemmat baskijoukkueet ovat keränneet kahdeksasta pelistään vain viisi pistettä.