Hyvän alkukauden pelannut Valencia yllätettiin housut nilkoissa sunnuntain La Liga -kamppailussa. Sarjanousija Deportivo La Coruña nöyryytti Lepakoita peräti lukemin 3-0.

37. minuutilla syntynyt avausosuma merkittiin José Gayán omaksi maaliksi. Etutolpalla päivystänyt laitapakki yritti purkaa kulmapotkua mutta sähläsi pelivälineen epäonnekseen omaan maaliin.

Kuusi minuuttia myöhemmin Ivan Cavaleiro vapautti päällään Lucas Pérezin puolittaiseen läpiajoon. Pienestä kulmasta lähtenyt laukaus yllätti täysin kauden ensimmäistä otteluaan pelanneen maalivahti Yoel Rodríguezin. Toché viimeisteli reilut 10 minuuttia ennen täyttä aikaa läpiajosta loppulukemat 3-0:aan. Läpisyötön antanut José Rodríguez oli juuri ennen maalia vaihdettu kentälle.

Voitto nosti Deportivon pois kellarikerroksesta. Sarjanousija on kerännyt kahdeksan kierroksen jälkeen seitsemän pistettä. Valencia puolestaan menetti sarjakakkosen paikkansa Real Madridille. Sijoitus voi pudota neljänneksi, jos Sevilla voittaa kierroksen ottelunsa.