Granadan ja Rayo Vallecanon välinen ottelu ehti jo näyttää siltä, että tuloksena olisi maaliton tasapeli. Se olisi katkaissut Granadan kolmen ottelun tappioputken. Toisin kävi.

Lisäajan kolmannella peliminuutilla Rayo pelasi nopean hyökkäyksen parilla syötöllä eteenpäin. Kotijoukkueen puolustus pääsi hetkeksi väliin, mutta pallo onnistuttiin vielä pelaamaan Gaël Kakutalle. Chelsea-laina jatkoi pelivälineen taustajuoksun tehneelle Manucholle, joka laukoi tarkasti alakulmaan. Manucho ehti olla kentällä vain kahdeksan minuuttia.

– Yrittäminen ei tuo pisteitä. Meidän on oltava kypsempi ja kovempi joukkue näissä tilanteissa. Romahdimme samalla tavalla kuin Málagaa ja Elcheä vastaan. Meidän on osoitettava, että pystymme kilpailemaan paljon paremmin ja loppuun saakka, Granadan päävalmentaja Joaquín Caparrós sanoi ottelun jälkeen.

Tappio oli Granadalle jo neljäs putkeen. Vakuuttavan alkukauden (2 voittoa, 2 tasapeliä) jälkeen joukkue on jämähtänyt sarjan keskikastiin. Rayo sen sijaan nousi voiton ansiosta ainakin hetkellisesti sijalle kahdeksan. Pisteitä on nyt 11.

Toimittajan sana

Aiemmin ottelussa Granadan maalivahti Roberto Fernández torjui komeasti sekä Lican kierteisen laukauksen että Rayon läpiajon. Siinä mielessä voitto oli ihan ansaittu. Yllättävää pelissä oli se, että Granada piti palloa 59-prosenttisesti hallussaan. Tällaisia lukemia harvoin nähdään Rayon vastustajilta.