Levante sai ikäviä uutisia Real Madrid -kohtaamisen alla. Sekä Loukas Vyntra että Rafael Martins loukkaantuivat maaottelutauon aikana. 33-vuotias Vyntra loukkasi jalkansa Kreikan ottelussa Pohjois-Irlantia vastaan.

Vain tuntia myöhemmin Levante tiedotti, että vast ikään edellisestä loukkaantumisesta toipunut Martins saattaa olla seuraavan kuukauden sivussa. Kyseessä on aiemman lihasvamman uusiutuminen.

Toimittajan sana

Vyntra on pelannut tällä kaudella viidessä ja Martins kolmessa liigaottelussa. Etenkin kokeneen kreikkalaistopparin puuttuminen näkyy. Tilanne on erityisen huono siksi, että kaksi muutakin puolustajaa, Toño ja David Navarro, ovat kärsineet loukkaantumisista. Jos Navarro ei pysty pelaamaan, toppariparina pelaavat mahdollisesti Héctor Rodas ja normaalisti keskikentällä operoiva Víctor Camarasa.