Villarrealin Antonio Rukavina joutuu huilaamaan seuraavat 4-5 viikkoa nilkkavamman takia. Loukkaantuminen tapahtui vajaa viikko sitten pelatussa Eurooppa-liigan ottelussa Apollon Limassolia vastaan.

Oikeana laitapakkina pelaava Rukavina joutui jättämään pelin kesken jo 15 minuutin jälkeen. Turvotuksen laskun jälkeen lääkärit tulivat siihen johtopäätökseen, ettei nilkka ole murtunut mutta normaalia pahemmin nyrjähtänyt.

Villarrealilla alkaa olla pienimuotoinen kriisi päällä, sillä joukkueen puolustajista neljä on tällä hetkellä sairastuvalla. Rukavinan lisäksi vasemman laidan pakit Jaume Costa ja Bojan Jokic sekä toppari Mateo Musacchio kärsivät erilaisista vammoista. Costa tosin palannee kokoonpanoon maajoukkuetauon aikana.

Toimittajan sana

Rukavinan loukkaantuminen ei ole Villarrealille pahin mahdollinen takaisku, sillä ykkösvaihtoehto oikeaksi pakiksi on Mario Gaspar. Ongelma alkaa olla lähinnä siinä, että rotaatiota ei voida harrastaa, joten avauskokoonpanon pelaajat rupeavat väkisinkin väsymään. Nyt toki Costa saadaan takaisin riviin, mikä tarkoittanee sitä, että vasempana pakkina tuurannut 17-vuotias Adrián Marín pudonnee penkille.