Sevilla nousi sarjataulukossa takaisin kolmanneksi, kun se kaatoi seitsemännen kierroksen ottelussaan Deportivo La Coruñan maalein 4-1. Voitto ei ollut uhattuna juuri missään vaiheessa. Sevillalla oli jopa varaa hukata rangaistuspotku.

Maalihanat aukesivat 24. minuutilla. Gerard Deulofeun kulmapotku kiersi vitosen viivalle, ja puolustava keskikenttämies Stéphane Mbia puski pallon ohi Germán Luxin.

Seitsemän minuuttia myöhemmin Haris Medunjanin toi Deporin tasoihin komealla vapaapotkulla. Ilo ei kestänyt kovin kauan, sillä 39. minuutilla Carlos Bacca vei uudestaan isännät johtoon. Kolumbialainen otti korkean pystypallon rinnallaan haltuun, taisteli väkisin tiensä ohi Lauren, Alberto Lopon, Sidnein sekä Luxin ja sijoitti pallon tyhjiin. Osuma oli Baccalle kauden viides La Ligassa.

Lopullisesti peli ratkesi toisella puoliajalla. 57. minuutilla pallo pelattiin vasempaan laitaan Vitololle, joka jatkoi takaviistoon Mbialle. Kamerunilainen tälläsi illan toisen osumansa. Kuusi minuuttia myöhemmin Deulofeu syötti täysin vapaaksi jääneen Vitolon maalintekoon. Sijoitus alakulmaan ja loppulukemat 4-1:een. Hetkeä myöhemmin Bacca pääsi vielä kokeilemaan rankkarista, mutta Lux venytti torjuntaan.

Voiton myötä Sevillan paatti palasi takaisin kurssilleen. Sarjaa johtavaan Barcelonaan on matkaa kolme pistettä. Deportivon tilanne on synkempi. Nousijajoukkue on tällä hetkellä viimeisenä. 13. sija olisi tosin vain kolmen pinnan päässä.