Villarreal aiheutti Celta Vigon kauden ensimmäisen tappion tämän kauden La Ligassa. Keltainen sukellusvene haki Celtan vieraana täydet pisteet lukemin 3-1. Ratkaisijaksi nousi kaksi maalia 70 sekunnin sisään viimeistellyt Moisés Gómez.

32. minuutilla Denis Cheryshev eteni pitkin rangaistusalueen oikeaa laitaa ja syötti takaviistoon Gómezille. Sijoitus alakulmaan ja lukemat 1-0:aan. Toinen maali syntyi kuljetuksen päätteeksi. Jälleen pallo painui samaan alakulmaan.

Celta kavensi juuri ennen taukoa. Puolustaja Víctor Ruiz menetti pallon Nolitolle, ja Joaquín Larrivey pääsi karkuun. Osuma oli argentiinalaiselle jo kauden neljäs.

Toisella puoliajalla kotijoukkue haki tasoitusta, mutta kiri tyssäsi Andreu Fontàsin ulosajoon. Lisäajalla Villarreal kaunisteli vielä lukemat 3-1:een. Luciano Vietto irtosi puolustajilta ja syötti maalin eteen Mario Gasparille. Laitapakilla oli helpohko työ laittaa peliväline tyhjiin.

Voiton ansiosta Villarreal nousi sarjataulukossa 11 pisteeseen ja sijalle seitsemän. Pisteen enemmän kerännyt Celta on pykälän ylempänä.

La Liga sunnuntaina

Sevilla – Deportivo La Coruña 4-1 (2-1)
1-0 Stéphane Mbia (24.)
1-1 Haris Medunjanin (31.)
2-1 Carlos Bacca (39.)
3-1 Stéphane Mbia (57.)
4-1 Vitolo (63.)

Celta Vigo – Villarreal 1-3 (1-2)
0-1 Moisés Gómez (32.)
0-2 Moisés Gómez (33.)
1-2 Joaquín Larrivey (44.)
1-3 Mario Gaspar (90+1.)

Espanyol – Real Sociedad klo 20

Real Madrid – Athletic Bilbao klo 22