Siinä vaiheessa, kun Getafen keskushyökkääjä Álvaro Vázquez loukkaantui, heitimme ilmoille, että Babá Diawarasta saattaisi olla paikkaajaksi. Aiemmin kaudella kolmessa ottelussa pelannut Diawara tuli perjantain pelissä Córdobaa vastaan sisään vartti ennen täyttä aikaa ja pelasti joukkueelleen pisteen 1-1-tasoitusmaalilla.

Ottelu eteni pitkään maalittomana. Molemmat joukkueet loivat joitain tilanteita, mutta laukaukset painuivat joko ohi tai maalivahdit onnistuivat torjumaan. Pari kyseenalaista tilannettakin nähtiin. Erotuomari Juan Martínez Munuera vihelsi rangaistuspotkun sijaan vapaapotkun tilanteessa, jossa Córdoba-pelaaja rikkoi aivan boksin rajalla. Myöhemmässä vaiheessa Ángel Lafita puski pallon kulmapotkun jälkitilanteesta maaliin, mutta tilanne liputettiin melko kyseenalaisesti paitsioksi.

Lopulta 78. minuutilla Córdoban prässi tuotti tulosta. Patrick Ekeng puolustajien välistä karkuun, ja laukaus alakulmaan. Kymmenen minuuttia myöhemmin pallo pelattiin Sergio Escuderolle vasempaan laitaan. Ensimmäisellä kosketuksella lähtenyt matala keskitys tavoitti oikea-aikaisen pystyliikkeen tehneen Diawaran, joka jatkoi pallon vieraiden maaliin.

Myöhäinen tasoitusmaali ja siitä palkinnoksi tullut piste nosti Getafen sarjataulukossa ainakin hetkellisesti sijalle 12. Pisteitä on seitsemän ottelun jälkeen koossa samaiset seitsemän. Córdoballe tasuriin jääminen sen sijaan oli katkera paikka, sillä joukkue jahtaa edelleen ensimmäistä voittoaan. Pisteitä on tällä hetkellä neljä. Lisäharmia nousijajoukkueelle toi vasempana pakkina pelaavan Crespon loukkaantuminen.

La Liga perjantaina

Getafe – Córdoba 1-1 (0-0)
0-1 Patrick Ekeng (78.)
1-1 Babá Diawara (88.)