Eurooppa-liiga jatkui Sevillan osalta vierasottelulla kroatialaista HNK Rijekaa vastaan. Värikkäiden vaiheiden jälkeen joukkueet tasasivat pisteet maalein 2-2.

Ottelun avausmaali nähtiin 25. minuutilla. Pallo päätyi sivurajasta Iago Aspasille, joka teki itselleen tilaa ja sijoitti pallon vasurillaan alanurkkaan.

Toinen jakso alkoi Sevillan kannalta murheellisesti. Timothée Kolodziejczak kaatoi Andrej Kramarićin rangaistusalueella. Tuloksena suora punainen kortti ja rangaistuslaukaus, jonka Kramarić itse laukoi maaliin.

Kotijoukkue sai miesylivoiman myötä pelin haltuunsa, ja se siirtyi johtoon 68. minuutilla. Ensimmäisen maalin tehnyt Kramarić syötti takaviistoon Zoran Kvržićille, jonka laukaus painui Grzegorz Krychowiakin kautta maaliin.

Pelattiin jo ottelun lisä-aikaa, kun Stéphane Mbia toi Sevillan tasoihin. Benoît Trémoulinas keskitti maalin eteen, ja Mbia viimeisteli vasemmalla jalallaan varmasti alakulmaan jo toisen maalinsa tämän kauden Eurooppa-liigassa.

Myös Helsingin Jalkapalloklubi pelasi tänään Eurooppa-liigaa. HJK hävisi Sonera Stadionilla Club Brüggelle maalein 0-3

Toimittajan sana

Hallitsevalle mestarille oli kolme pistettä tarjolla, mutta se saa olla ihan tyytyväinen pisteeseen. Sevillalla on jatkopaikka edelleen hyvin haarukassa. Joukkue on pelannut viikonlopun Atlético-tappiosta huolimatta hyvän alkukauden, ja uudistunut ryhmä on päässyt hyvin jyvälle Unai Emeryn peli-ideologiasta. Sunnuntaina Sevilla kohtaa kotonaan Deportivon La Coruñan. Tuo ottelu pitäisi olla voitettavissa väsyneillä jaloillakin.