Real Madrid pelaa tänään Mestarien liigassa bulgarialaisen Ludogoretsin vieraana. Ottelussa on lähtökohtaisesti vain yksi suosikki.

Poissaolot

Ludogorets

Alexandre Barthe (loukkaantunut)
Georgi Terziev (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)

Real Madrid

Jesé (loukkaantunut)
Sami Khedira (loukkaantunut)
Fábio Coentrão (loukkaantunut)
Pepe (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)

Edelliset ottelut

Ludogorets

Levski – Ludogorets 3-2 (Bulgarian liiga, 27.9.14)
Botev Vratsa – Ludogorets 1-5 (Bulgarian cup, 24.9.14)
Ludogorets – Litex Lovech 4-1 (Bulgarian liiga, 21.9.14)

Real Madrid

Villarreal – Real Madrid 0-2 (La Liga, 27.9.14)
Real Madrid – Elche 5-1 (La Liga, 23.9.14)
Deportivo La Coruña – Real Madrid 2-8 (La Liga, 20.9.14)

Arvio

Ludogoretsin ja Real Madridin välisessä ottelussa on melko vahva isät vastaan pojat -leima. Ludogorets on Bulgarian tasolla hyvä joukkue, mutta laatu on aivan eri tasolla Real Madridin kanssa. Se ei toki tarkoita sitä, etteikö Ludogoretsilla olisi mahdollisuuksia. Lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussa joukkue hävisi vieraissa Liverpoolille 1-2. Ratkaisuosuma syntyi vasta lisäajalla.

Jotenkin silti on vaikea kuvitella, että Real olisi yllätettävissä. Tällä sivustolla on jo moneen otteeseen puhuttu Realin puolustuspelaamisen heikkoudesta. Mutta niin kauan kuin Cristiano Ronaldon johtama hyökkäys tuhoaa vastustajia, pallottomassa pelissä on varaa virheisiin. Mestarien liigan avausottelussa Real murskasi Baselin maalein 5-1. Jotain samanlaista on odotettavissa nytkin.