Deportivo La Coruña menetti tärkeät hyökkäyspään pelaajat Hélder Postigan ja Isaac Cuencan sairastuvalle. Molemmat loukkaantuivat viikonlopun ottelussa Almeríaa vastaan. Sekä Postiga että Cuenca kärsivät reiden lihasvammasta. Sairausloman tarkka pituus ei ole tässä vaiheessa tiedossa.

Kumpikaan ei todennäköisesti pelaa ainakaan tulevan viikonlopun ottelua, jossa Depor kohtaa Sevillan. Postigan ja Cuencan lisäksi joukkueen sairastuvalla ovat jo ennestään Diogo Salomão ja Juan Domínguez.

Toimittajan sana

Ei hyvältä näytä. Deportivo on voittanut kauden kuudesta ensimmäisestä pelistään vain yhden, ja nyt kaksi uutta miestä on rivistä poissa. Postiga ei ole pelannut mitenkään timanttisesti, mutta Cuencan menettäminen iskee kovaa. Kaikissa alkukauden otteluissa pelannut laituri on tehnyt kaksi maalia ja antanut yhden maalisyötön. Kaiken kaikkiaan Depor on tehnyt seitsemän maalia.