Atlético Madrid ja Sevilla iskivät yhteen lauantai-illan odotetussa kamppailussa. Sevilla lähti otteluun sarjataulukon jaetulta kärkipaikalta. Atleti väänsi 4-0-voiton ja nousi pisteissä Sevillan edelle.

Maalihanat avasi 19. minuutilla Koke. Sevilla-puolustajan purku tuli suoraan Kokelle rangaistusalueen rajan tuntumaan. Laukaus olisi muutenkin voinut olla hyvä, mutta kun se otti kimmokkeen Nicolás Parejasta, Beto ei voinut maalillaan mitään.

Lisää tuli muutama minuutti ennen taukoa. Pitkä vapaapotku pelattiin Sevilla-maalille. Pudotus takaviistoon Mirandalle, joka nosti taka-alueelle Saúl Ñíguezille. Nuorukainen puski lukemat 2-0:aan.

Viimeisen kympin aikana Atleti ratkaisi lopullisesti pelin. Vaihdossa aloittanutta Antoine Griezmannia rikottiin boksissa, ja Raúl García niittasi rangaistuspotkun sisään. Niin ikään vaihdossa aloittanut Raúl Jiménez puski Koken antamasta vapaapotkusta loppulukemat 4-0:aan 89. minuutilla.

Toimittajan sana

Loppulukemat eivät ehkä kertoneet ihan täyttä kuvaa ottelusta. Näin paljon parempi Atleti ei ollut. Mutta sinänsä voitto oli täysin ansaittu. Kotijoukkue voitti maalipaikat lukemin 11-4, ja Sevilla sai koko ottelussa vain yhden laukauksen kohti maalia.

Toimitsijakiellosta vapautunut Diego Simeone oli taas oma tuttu, intensiivinen itsensä. Cholo juhli maaleja antaumuksella ja huudatti yleisöä.

La Liga lauantaina

Villarreal – Real Madrid 0-2 (0-2)
0-1 Luka Modric (32.)
0-2 Cristiano Ronaldo (40.)

Barcelona – Granada 6-0 (3-0)
1-0 Neymar (26.)
2-0 Ivan Rakitic (43.)
3-0 Neymar (45.)
4-0 Lionel Messi (62.)
5-0 Neymar (66.)
6-0 Lionel Messi (82.)

Atlético Madrid – Sevilla 4-0 (2-0)
1-0 Koke (19.)
2-0 Saúl Ñíguez (42.)
3-0 Raúl García rp. (83.)
4-0 Raúl Jiménez (89.)

Athletic Bilbao – Eibar klo 23

Levante – Rayo Vallecano klo 23