Getafe hävisi maanantaina pelatussa kotiottelussaan Valencialle maalein 0-3. Madridin alueelta tulevan ryhmän kausi ei ole alkanut erityisen hyvin. Neljän ottelun jälkeen kasassa on yksi voitto ja kolme tappiota maalierolla 2-8. Apu hyökkäyspäähän löytyisi läheltä. Getafen kokoonpanoon kuuluu muuan Pedro León, jota ei ole kuitenkaan peluutettu talouskiistojen takia.

– Pedro Leónin penkittäminen oli minun päätökseni. En halunnut riskeerata koko joukkueen tekemää työtä Pedro Leónin ympärillä pyörivän saagan tähden. Olen pahoillani Pedron puolesta, hän tietää että me pidämme häntä yhtenä meistä. Tämä ei ole hyvä tilanne, Getafen päävalmentaja Cosmin Contra sanoi ottelun jälkeen.

– Toivon, että tämä saadaan selvitettyä. Mitä nopeammin, sen parempi. Yritän kaikkeni, ettei se vaikuttaisi joukkueeseen. Pyydän vähän rauhaa. (Leónin) saaga on ainoa asia, josta ihmiset puhuvat. Minun on hyvin vaikeaa tehdä työni.

Contra vaikutti muutenkin olevan hyvin allapäin tappion jälkeen.

– Tiesimme, kuinka vaarallinen Valencia on vastahyökkäyksissä. On hankalaa, kun joutuu 0-2-tappiolle. Olen pettynyt. Me olimme unessa. Joka päivä minulla on vähemmän pelaajia käytössäni, joka päivä joku loukkaantuu. Meidän on otettava itseämme niskasta kiinni, meidän on kehityttävä, minä mukaan lukien. En tiedä, menevätkö haluamani asiat pelaajille perille.