Galiciassa nähtiin maalirikas ottelu, jossa Real Madrid suorastaan murjoi kotijoukkue Deportivo La Coruñan. Cristiano Ronaldo iski hattutempun, Gareth Bale sekä vaihdosta sisään tullut Javier Hernández osuivat kahdesti ja James Rodríguez kerran vieraiden 8-2-lukemiin päättyneissä karnevaaleissa. Real ei ollut koskaan aiemmin tehnyt kahdeksaa maalia kotoisen liigan vierasottelussa.

Ensimmäiset puolisen tuntia Depor pysyi vielä jotenkin Los Blancosin kyydissä. Itse asiassa ottelun ensimmäinen tilanne jopa siunaantui kotijoukkueen Isaac Cuencalle. Melko pian ote kääntyi ja Realin rumputuli käynnistyi. Vajaan puolen tunnin kohdalla Álvaro Arbeloa keskitti, ja Ronaldo puski vaikeasta asennosta pallon taidokkaasti ohi Germán Luxin.

Seitsemän minuuttia myöhemmin Karim Benzema syötti vasemmasta laidasta takaviistoon Rodríguezille, joka tälläsi pelivälineen aivan ylänurkkaan. Viisi minuuttia edellisestä, ja taas soi Luxin selän takana. Marcelo käynnisti vastahyökkäyksen, jota Lux yritti purkaa 35 metriä ulkona maalistaan. Brassipakin syötön saanut Benzema ohitti Luxin, mutta kaatui tämän käsittelyssä. Irtopalloon ehti ensimmäisenä Ronaldo, joka sijoitti pallon tyhjään maaliin. Puoliajalle lähdettiin numeroissa 0-3.

Deportivon toivo nousi hetkeksi, kun Haris Medunjanin kavensi pilkulta 51. minuutilla. Varttia myöhemmin syntynyt Balen osuma sammutti viimeisenkin toivonkipinän. Marcelo syötti boksin sisään walesilaiselle, joka tälläsi ensimmäisellä kosketuksellaan tarkasti tolpan kautta sisään. Reilu vartti ennen täyttä aikaa Bale iski illan toisen maalinsa. Jälleen oikea-aikainen liike boksiin, Iscolta hyvä pystysyöttö, ja tarkka sijoitus ohi Luxin.

Neljä minuuttia myöhemmin Ronaldo viimeisteli lukemiksi jo 6-1. Rodríguez jakoi keskeltä pallon rangaistusalueen vasempaan laitaan portugalilaiselle, joka laukoi vasurillaan hattutempun täyteen.

Depor kavensi kuusi minuuttia myöhemmin. Cuencan keskitys löysi Tochén, joka puski pelivälineen ohi Iker Casillasin.

Kahdeksan maalia jo kasassa, mutta vielä tuli kaksi. Siirtoikkunan loppuhetkillä Manchester Unitedista Realiin hankittu Javier Hernández iski 88. minuutilla todellisen golazon Iscon syötöstä. Upea laukaus boksin rajalta painui aivan etuyläkulmaan. Lisäajalla syntynyt Chichariton toinenkin osuma oli komea. Kaukolaukaus tosin yllätti hieman helponnäköisesti Luxin. Maalit olivat Hernándezin ensimmäiset Realin paidassa.

Voiton myötä Real nousi sarjataulukossa ainakin hetkellisesti kuudennelle sijalle. Sarjakärki Barcelona on ottelun vähemmän pelanneena kolme pistettä edellä. Depor jatkaa neljässä pisteessä ja sijalla 13.

Toimittajan sana

Välillä ottelut saattavat revetä pahasti, kun vastustajaa ei enää kiinnosta. Ei Deportivon ja Real Madridin tasoero todellisuudessa tätä luokkaa ole. Valkoisten leirissä ollaan kuitenkin varmasti tyytyväisiä lukuisiin onnistumisiin. Upeita, siis todella upeita maaleja nähtiin tänään useampikin. Hernándezin kaksi maalia on kova saavutus, kun otetaan huomioon, että kaveri ehti olla kentällä noin vartin.