Athletic Bilbaon Ager Aketxelle keskiviikkoinen Mestarien liigan ottelu Shakhtar Donetskia vastaan oli melko kaksijakoinen. 20-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelasi uransa ensimmäisen ottelun edustusjoukkueessa. Pelin jälkeen Aketxen jalassa todettiin murtuma.

– Murtuma oikeassa jalassa lähellä kakkosvarvasta. Hän on sivussa joitain viikkoja, seuran tiedotteessa sanottiin.

Kesällä reserveistä edustusjoukkueeseen nostettu Aketxe vaihdettiin kentälle vartti ennen täyttä aikaa. Hän pelasi murtuneella jalalla pelin loppuun. Aketxen loukkaantumisen lisäksi Athletic tiedotti, ettei Ibai Gómez todennäköisesti pelaa viikonloppuna puujalan takia.

Athletic isännöi lauantaina Granadaa.

Toimittajan sana

Athleticille Aketxen loukkaantuminen ei toki ole jäärin suuri takaisku, sillä nuorukainen ei toistaiseksi kuulu joukkueen avainpelaajiin. Aketxelle itselleen vamma sen sijaan tuli ikävään saumaan. Ibain puujalka on viikonlopun ottelua ajatellen suurempi takaisku Athleticille. Iker Muniain ja Markel Susaeta aloittanevat laidoilla, mutta nyt ei paikkaajia juuri ole.