Eibarin kotitaika ei pitänyt enää La Ligan kolmannella ottelukierroksella. Deportivo La Coruña haki Ipurualta täyden pistepotin maalein 1-0. Pelin ainoasta osumasta vastasi Juan Domínguez.

Eibar piti palloa selvästi enemmän hallussaan, mutta maalintekotilanteiden luominen tuotti suuria vaikeuksia. Sama tosin päti myös vierasjoukkue Deporiin.

Ottelun ainoa maalikin syntyi jossain määrin vahingossa. 12 minuutin pelin jälkeen Depor sai oikealta laidalta keskityksen boksiin. Pallo pomppi Eibar-puolustuksesta maassa maanneen Hélder Postigan kautta Juan Domínguezille, joka juuri ja juuri vältti paitsion ja tälläsi läheltä pallon maaliin. Deporin maali oli molemmat joukkueet mukaan lukien ensimmäisen puoliajan ainoa laukaus maalia kohti.

Toiselle 45-minuuttiselle Eibar vaihtoi sisään kesähankinta Dani Nieton, joka piristi selvästi kotijoukkueen hyökkäyspelaamista. Baskijoukkue voitti jälkimmäisellä puoliskolla maalintekoyritykset 7-2 muttei onnistunut murtamaan Deportivon puolustusta.

– Annoimme kaikkemme. Yritimme saada tasoitusta toisella puoliajalla, mutta se ei vain onnistunut, Eibarin kapteenina toiminut Mikel Arruabarrena sanoi ottelun jälkeen.

Voitto oli nousijajoukkue Deporille kauden ensimmäinen. Joukkue nousi kertaheitolla neljään pisteeseen ja sijalle kahdeksan. Niin ikään viime kauden päätteeksi nousseelle Eibarille tappio oli toinen putkeen. Joukkue jatkaa kolmen pisteen saldolla sijalla 13.

Toimittajan sana

Eibar puolusti jälleen kerran hyvin, mutta hyökkäys tökki pahasti. Deportivo La Coruñakaan ei esittänyt ihmeitä, mutta yksi maali riitti. Nyt kaksi kolmesta nousijajoukkueesta on avannut voittotilinsä. Vielä Córdoban voittoa odotellessa.