Barcelona isännöi lauantain liigakierroksella Athletic Bilbaoa. Baskijoukkue on kerännyt kauden kahdesta La Liga -ottelusta voiton ja tappion. Lisäksi Athletic kaatoi Mestarien liigan karsinnoissa Napolin ja eteni lohkovaiheeseen.

– Tiedämme, kuinka mahtava joukkue Barcelona on. He ovat pelanneet uskomattomalla tasolla lähes vuosikymmenen ajan. Tiedämme, että Camp Noulla on vaikeaa tehdä maalia, mutta me kohtaamme Barcelonan hyvään aikaan. Olemme sen verran hyvässä vireessä, Athleticin Ibai Gómez sanoi Radio Catalunyalle.

Gómez sanoi katsoneensa Barcelonan pelaamista tällä kaudella. Laituri on monen muun tavoin sitä mieltä, että Barcan pelitapa on muuttunut viime kaudesta.

– Olen nähnyt heidän pelaavan Luis Enriquen alaisuudessa. Mielestäni he ovat todella kehittäneet pallotonta pelaamistaan. He yrittävät nykyään riistää pallon huomattavasti nopeammin, jokseenkin samalla tavalla kuin (Pep) Guardiolan aikana.

– Barca on muutoksen kourissa tällä hetkellä, mutta se ei tarkoita, etteivätkö he haluaisi voittaa kaikkea.