Juanfran: ”Real Madridin fanit katsovat meitä jo eri tavalla”

© Kuva: Getty Images

Viikonloppuna pelataan yksi kauden odotetuimmista kohtaamisista, kun Real Madrid isännöi Atlético Madridia. Vielä reilu vuosi sitten Real oli suuri voittajasuosikki, mutta ei enää. Nykyään puntit ovat melko lailla tasan.

– Paikallispelit ovat aina tasaisia, mutta olemme onnistuneet viime aikoina voittamaan. Real Madridin fanit katsovat meitä jo eri tavalla. Jos pelaamme hyvin, voimme toivottavasti voittaa Bernabéulla, kuten olemme tehneet aiemmin, Atléticon Juanfran sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Meillä on hieno joukkue, ja useita aseita, joita meidän on käytettävä. Nämä derbyt ovat kiihkeitä. Olen varma, ettemme me menetä identiteettiämme. Osa kehuu pelityyliämme, osa haukkuu sitä, mutta se ilahduttaa fanejamme, mikä on meidän tavoitteemme.

– Paikallispelistä tuntuu tulevan kiihkeämpi ja upeampi vuosi vuodelta. Me kaikki puhumme siitä, kun näemme maajoukkuetapahtumissa. Se on ottelu, jossa jokainen haluaa olla mukana.

Juanfranilta kysyttiin myös, mikä merkitys Ángel di Marían ja Xabi Alonson myynneillä on Realin peliin, sekä sitä, mikä merkitys Arda Turanin toipumisella on Atléticon pelaamiseen.

– Heillä (Realilla) on uskomaton joukkue. Parhaiten sen todistaa, kun tuollaiset pelaajat lähtevät. Heidän puheenjohtajansa sanoi, että he hankkivat maailman parhaita pelaajia. Sellaisia pelaajia vain muutama seura voi houkutella.

– Mitä tulee Arda Turaniin, me tarvitsemme häntä. Hän on yksi joukkueen parhaista pelaajista. Olemme iloisia, että hän voi paljon paremmin. Hän on ollut merkittävässä roolissa, kun olemme aiemmin tuskastuttaneet Realia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.