Atlético Madridin Cristian ”Cebolla” Rodríguez ei todennäköisesti pysty pelaamaan Madridin derbyssä viikonloppuna. 28-vuotias keskikenttäpelaaja loukkasi pohkeensa Uruguayn ja Etelä-Korean välisessä maaottelussa maanantaina.

– Diagnoosin mukaan uruguaylaisella on lihasvamma vasemman jalan pohkeessa, Atléticon tiedotteessa sanottiin. Toistaiseksi sairausloman pituudesta ei ole tietoa.

Atleti selvisi maaottelutauosta kohtuullisen pienin vaurioin. Real Madrid menetti sairastuvalle sekä Sami Khediran että Daniel Carvajalin.

Toimittajan sana

Rodríguezin loukkaantuminen ei aiheuta Atletille sen suurempia ongelmia. Cebolla on joukkueessa selkeä vaihtomies, joka on pelannut tällä kaudella kuusi minuuttia liigassa ja toiset kuusi minuuttia Supercupissa. Lähinnä Rodríguezin poissaolo kaventaa Atletin penkin laatua.