Barcelona B on aloittanut kautensa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Joukkue on jonkin verran muuttunut viime kaudesta. Kesällä joukkueeseen liittyi 18-vuotias Alen Halilovic, jonka Barcelona osti arviolta 2,2 miljoonalla eurolla.

Kroatialaista pidetään tulevaisuudessa varmana edustusjoukkueen pelaajana, mutta nuorukaisen omien sanojen mukaan Segunda antaa tällä hetkellä ihan riittämiin haasteita.

– Segunda on todella kova. Joskus Barcelona B ei pääse pois omalta alueeltaan! Halilovic sanoi Goal.comin haastattelussa.

– Ensimmäisellä kierroksella pelasimme Osasunan vieraana. (Ivan) Rakitic jopa varoitti minua, että me joutuisimme puolustamaan koko ajan. Loppujen lopuksi se meni juuri niin.

– Segunda on todella kova, eikä siellä ole helppoa pelata – etenkään vieraissa.

– Mutta minä todella nautin Barcelonasta. B-joukkue on nuori mutta lahjakas, ja uskon, että voimme saavuttaa hyviä tuloksia.

Toimittajan sana

Segundassa on melko suuret tasoerot. Siinä missä Barcelona B oli altavastaaja Osasunaa vastaan, Real Zaragozan katalaanit murskasivat viime viikonloppuna maanrakoon. Vaikka Halilovic kokee, että toiseksi korkeimmalla sarjatasolla riittää tällä hetkellä haasteita, hän saanee jonkin verran vastuuta edustusjoukkueessakin – etenkin jos Luis Enriquen ryhmään iskee loukkaantumissuma.