Ángel di Marían ja Real Madridin puheenjohtajan Florentino Pérezin välinen sanasota sai di Marían edustajankin ottamaan osaa vääntöön. Cadena Copelle haastattelun antanut Eugenio López antoi ymmärtää, ettei di Marían palkkaa missään vaiheessa yritetty nostaa Cristiano Ronaldon tasolle.

– Ennen MM-kisoja Real Madrid ei tarjonnut mitään. Hän (di María) ei koskaan pyytänyt kahdeksaa miljoonaa euroa, ja me olisimme tyytyneet paljon vähempäänkin, vaikka eräs toinen seura tarjosi enemmän, López sanoi.

– Ajatuksena oli odottaa ja tehdä sopimus Real Madridin kanssa. Hän halusi tienata sen, mitä he (Real Madrid) lupasivat hänelle. Hän olisi tyytynyt paljon vähempään kuin mitä Manchester United maksaa hänelle.

– Hän teki sopimuksen vuoteen 2018, mutta me halusimme parantaa sitä. Se on täysin normaalia. He hankkivat (Toni) Kroosin ja Jamesin (Rodríguez). Se oli merkki siitä, että jotain oli vialla. He eivät hankkineet Jamesia, koska di María halusi lähteä. He ovat hyvin erilaisia pelaajia.

– Me aloitimme neuvottelut, mutta Real Madrid ei hievahtanut. Viittaan siihen, mitä Pérez sanoi. (Päävalmentaja Carlo) Ancelotti teki kaikkensa pitääkseen di Marían. Jos kerta Real Madrid oli niin nopeasti hankkimassa James Rodríguezia, miksi he eivät sijoittaneet viittä miljoonaa viidessä vuodessa (di Marían palkkaan). Oliko se niin paljon, että hänen piti lähteä.