Athletic Bilbao kaatoi keskiviikkoiltana Napolin ja eteni Mestarien liigan lohkovaiheeseen. 3-1-voiton takuumiehinä häärivät Aritz Aduriz ja Ibai Gómez. Yhteismaalit merkittiin baskien hyväksi 4-2.

Maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen Napoli siirtyi johtoon Marek Hamsikin maalilla aivan toisen 45-minuuttisen alussa. Tunnin kohdalla alkoi Athleticin hurja 13 minuutin kiri, jonka aikana joukkue iski kolme maalia.

Ensimmäinen maali syntyi kulmapotkusta. Markel Susaeta keskitti pallon täysin vapaaksi jääneelle Aritzille, joka sijoitti lukemat 1-1:een.

Sama mies oli asialla kahdeksan minuuttia myöhemmin. Napolin maalivahdin ja puolustajien välinen kommunikaatio petti pahasti, ja Aduriz kuittasi pallon tyhjään maaliin. Loppulukemat 3-1:een viimeisteli Ibai, joka oli vaihdettu kentälle varttia aiemmin.

Athleticin voiton myötä Mestarien liigan lohkovaiheessa nähdään neljä espanjalaista joukkuetta: Atlético Madrid, Barcelona, Real Madrid ja Athletic. Alkulohkot arvotaan torstaina.