Barcelona otti melko näytöstyylisen 3-0-voiton Elchestä liigakauden ensimmäisessä ottelussa. Lionel Messi viimeisteli kaksi maalia ja Munir El Haddadi yhden.

– Se oli kaunis ilta, olen hyvin tyytyväinen. Ottelu oli vaikea ulosajon takia. Tällaisen joukkueen ja Messin loistovireen ansiosta kaikki toimii, Enrique sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Mitä haluatte minun sanovan? Leo on maailman paras kaikilla pelin osa-alueilla, joilla hän haluaa olla. Jos hän haluaa puolustaa, hän olisi myös maailman paras puolustaja. Leo oli uskomaton paitsi hyökkäyksessä myös puolustuksessa. Hän on maailman paras pelaaja ja hän on sitä niin kauan kuin hän haluaa. Hän on saanut kosketuksen taikasauvasta.

Toimittajan sana

Toki Enriquen ylisanoissa on hypen makua, mutta Messi todella oli erinomainen Elcheä vastaan. Viime kaudellakin Kirppu oli joukkueensa paras maalintekijä, mutta nyt peli-ilme oli totaalisen erilainen kuin vielä muutama kuukausi sitten.