Barcelonalaislehti Mundo Deportivon ja madridilaislehti AS:n mukaan Barcelona aikoo tehdä vielä viimeisen tarjouksen Borussia Dortmundin Marco Reusista ja Fiorentinan Juan Cuadradosta. Syynä on Fifan langettama siirtokielto, joka näillä näkymin estää Barcaa tekemästä pelaajahankintoja vuonna 2015.

Vaikka siirrot toteutuisivat, sekä Cuadrado että Reus pelaisivat alkavan kauden nykyisissä seuroissaan lainalla ja siirtyisivät lopullisesti Barcelonaan vuoden kuluttua.

Toimittajan sana

Tiettävästi molemmissa siirroissa on ajatuksena se, että Barca noudattaisi muodollisesti Fifan siirtokieltoa mutta pystyisi kuitenkin vahvistamaan joukkuettaan myös ensi kesänä. Reusin kohdalla voidaan kysyä, tarvitseeko Barca todella uutta hyökkääjää. Cuadradon siirto sen sijaan kävisi paremmin järkeen. Dani Alves lähtee todennäköisesti viimeistään vuoden kuluttua, jolloin oikean pakin tontilla olisi vain Martín Montoya. Lisäksi Cuadrado pystyisi pelamaan keskikentällä tai jopa hyökkäyksessä.