Celta Vigo on tehnyt jatkosopimuksen maalivahti Sergio Álvarezin kanssa. Tuore kontrahti pitää 28-vuotiaan espanjalaisen Celtassa vuoteen 2016.

Álvarez on pelannut koko uransa Celtassa, jos laskuista jätetään pois vuoden lainapesti Racing Ferrolissa. Uskollinen kakkosvahti on pelannut tähän mennessä 33 ottelua galicialaisjoukkueen paidassa. Viime kaudella pelejä kertyi yhteensä neljä: kolme La Ligassa ja yksi Copa del Reyssä. Otteluista kolme päättyi nollapeliin.

Tällä kertaa Álvarezin tilanne on täysin toinen. Viime kauden ykkösvahti Yoel Rodríguez heivattiin Valenciaan, joten kakkosesta on näillä näkymin tulossa ykkönen.

Toimittajan sana

Celtan maalivahtitilanne on melko lailla auki. Yoelin lähdön jälkeen kokoonpanoon nostettiin omista junioreista 19-vuotias Rubén Blanco. Mikäli seura ei hanki uutta selkeää ykkösvahtia siirtomarkkinoilta, Álvarez aloittanee maalissa.