Manchester Cityn kesähankinta Bruno Zuculini on siirtymässä tulevaksi kaudeksi lainalle Valenciaan. 21-vuotiaan pitää enää läpäistä Valencian lääkärintarkastus, ja seurojen on päästävä sopuun sopimuksen viimeisistä yksityiskohdista. Zuculini itse pitää siirtoa varmana.

– Olen iloinen siirrosta Valenciaan, Zuculini sanoi lentokentällä.

Alunperin uskottiin, että nuori argentiinalainen lainattaisiin Sunderlandiin tai Deportivo La Coruñaan. Nyt osoitteeksi on valikoitumassa Valencia, joka tiettävästi maksaa Citylle 600 000 euron korvauksen laina-ajasta.

Toimittajan sana

Keskikentän keskustassa operoiva Zuculini pelasi viime kaudella 30 ottelua, joissa syntyi neljä maalia. Mikäli lainasiirto toteutuu, Zuculini taistellee peliajasta lähinnä Dani Parejon ja kesällä Benficasta hankitun André Gomesin kanssa.