Derek Boateng on siirtymässä Rayo Vallecanosta Eibariin. Rayo kertoi asiasta verkkosivuillaan. Asian tekee erikoiseksi se, että Boateng siirtyi vain neljä viikkoa sitten Rayoon.

Ainoastaan viisi ottelua viime kaudella Fulhamin paidassa pelannut Boateng ei ghanasoccernet.com-sivuston mukaan kelvannut päävalmentaja Paco Jémezille. 31-vuotias ghanalainen ei tiettävästi ollut riittävän hyvässä fyysisessä kunnossa.

Toimittajan sana

Hyvin erikoinen kuvio, mikäli sivuston tiedot pitävät paikkaansa. Vuonna 2014, jolloin kaikkea mahdollista voidaan mitata ja tutkia, on hyvin vaikeaa kuvitella tilannetta, jossa seura ei tiedä millaisen pelaajan se on hankkinut. Siitä näyttäisi kuitenkin nyt olevan kyse. Toinen vaihtoehto on se, että Boatengilla ja Rayon valmennusjohdolla meni sukset ristiin jostain muusta syystä. Oli miten oli, Rayon onneksi Boateng saapui kuukausi sitten ilmaisella siirrolla, joten taloudellista tappiota ei juurikaan kertynyt.