Italialaislehti La Gazzetta dello Sport uutisoi, että Atlético Madrid ja Torino neuvottelevat Alessio Cercin siirrosta. Lehden mukaan neuvottelut ovat loppusuoralla, ja siirtosumma on muotoutumassa 16-20 miljoonan euron välimaastoon.

Viime kaudella 27-vuotias Cerci viimeisteli 37:ssä Serie A:n ottelussa 13 maalia ja antoi 12 maalisyöttöä. Torinon sisäisestä maalitilastosta irtosi kakkos- ja maalisyöttötilastosta ykkössija.

Atleti on hankkinut jo aiemmin kesän aikana hyökkäyspäähän Mario Mandzukicin, Antoine Griezmannin ja viimeisimpänä Raúl Jiménezin, joka iski maalin debyytissään lauantaina.

Toimittajan sana

Kylläpä Atlético on innostunut törsäämään. Nyt kiikarissa oleva Cerci ei ole puhdas keskushyökkääjä. Puhutaan pikemminkin piilokärjestä, joka voi pelata myös oikealla laidalla. Italialainen on taitava syöttäjä, joka osaa myös laukoa kaukaa. Kaiken lisäksi Cerci leventäisi Atletin penkkiä niin, että hyökkäyspään materiaali ei olisi enää kovinkaan loukkaantumisherkkä.