Brasilialaisen São Paulon puheenjohtaja Carlos Miguel Aidar vahvisti Sportin tiedon, jonka mukaan Barcelona on neuvotellut seuran kanssa puolustaja Douglasin siirrosta. Espanjalaislehden mukaan siirtosumma olisi 7-12 miljoonaa euroa.

– Yllätyin, että Sport tiesi siitä. Joku muu kuin me on maininnut neuvotteluista. Emme halunneet kertoa tästä julkisesti, mutta asia tiedetäänkin jo, Aidar sanoi.

– Barca haluaa myydä Dani Alvesin, ja he etsivät korvaajaa eli Douglasia. Kauppoja ei ole tehty, koska meidän on vielä neuvoteltava Traffic Groupin (omistaa 40 prosenttia Douglasin oikeuksista), Juan Figgerin (välikäsi), São Paulon ja Barcan kesken.

– Kaksi kuukautta sitten kumppanimme Figger kysyi, myisimmekö pelaajan Barcaan. Sanoimme, että voimme neuvotella. Hän tekee kaikkensa, ja asiat etenevät hyvää vauhtia.

Toimittajan sana

Dani Alvesin lähdöllä on spekuloitu jo jonkin aikaa. Mikäli Alves lähtee, Barca hankkii lähes varmuudella korvaajan oikean pakin tontille. Aiemmin on puhuttu Juan Cuadradosta ja Lukasz Piszczekistä. 24-vuotias Douglas olisi todennäköisesti kahta muuta selvästi edullisempi vaihtoehto. Lisäksi Douglas toisi päävalmentaja Luis Enriquen haluamaa monipuolisuutta. Oikean pakin tontin lisäksi brasilialainen voisi pelata jopa oikeana laitahyökkääjänä.