Atlético Madrid on tehnyt 27 miljoonan euron suuruisen tarjouksen Borussia Dortmundin Marco Reusista, espanjalainen radioasema Cadena Cope kertoo. Radion mukaan Atleti maksaisi nyt 17 miljoonaa euroa ja loput 10 miljoonaa tammikuussa.

Madridilaisen AS:n mukaan Atlético pyrkii käyttämään hyväkseen Dortmundin ja Bayern Münchenin tulehtuneita välejä. Siitä syystä Dortmund saattaisi olla valmis myymään 25-vuotiaan Reusin halvemmalla muualle kuin Bayerniin. Cadena Copen mukaan Atletin lisäksi Barcelona on neuvotellut Dortmundin kanssa Reusista.

Toimittajan sana

Reus on hyökkäyksessä hyvin monikäyttöinen pelaaja, joka voi pelata laidalla, keskushyökkääjänä tai kymppipaikalla. Mikäli Atlético onnistuisi hankkimaan Saksan maajoukkuepelaajan, Diego Simeone saattaisi muuttaa ryhmityksensä 4-2-2:sta 4-2-3-1:een. Tällöin Koke pelaisi kymppipaikalla, Antoine Griezmann ja Reus laidoilla, ja Mario Mandzukic keskushyökkääjänä.