Atlético Madrid vahvisti verkkosivuillaan hankkineensa Raúl Jiménezin meksikolaisesta Club Américasta. 23-vuotiaan hyökkääjän sopimus on kuusivuotinen. AS:n tietojen mukaan Atleti maksaa pelaajasta noin 11 miljoonan euron korvauksen.

– Raúl Jiménezin myötä olemme ottaneet huomioon joukkueen tarvitsemia asioita, Atléticon päävalmentaja Diego Simeone sanoi La Sextan haastattelussa.

– Kuvailisin häntä nuoreksi pelaajaksi, joka on aktiivinen rangaistusalueen sisällä ja sen ympäristössä. (Antoine) Griezmannin, Raúl Garcían, (Mario) Mandzukicin ja Jiménezin myötä meillä on melko hurja hyökkäys.

Toimittajan sana

190-senttinen Jiménez on nopea pelaaja, joka tuo ehdottomasti hyvän lisän Atletin hyökkäyspelaamiseen. On mielenkiintoista nähdä, millaiseen muotoon Simeone asettelee pelaajansa. Nyt kun kokoonpanossa alkaa olla viime kautta enemmän hyökkäysvoimaa, joukkueen perusmuoto saattaa muuttua 4-4-2:sta esimerkiksi 4-2-3-1:een.