Uefa Supercupin ottelu sai erikoisia piirteitä juuri ottelun alla. Alberto Morenon piti ennakkokaavailuissa pelata Sevillan vasempana pakkina, mutta kokoonpanolistojen tullessa julki Morenon nimeä ei löytynyt lainkaan. Syynä oli siirto Liverpooliin, joka saatiin sovittua hieman ennen ottelun alkamista.

Itse ottelussa Sevilla hävisi Real Madridille 0-2. Ensimmäinen osuma meni Morenoa tuuranneen Fernando Navarron piikkiin.

– Jos kerran Alberto Moreno lähtee, toinen on hankittava tilalle. Me tarvitsemme myös uuden keskikentän keskustan pelaajan. Se (Morenon siirto) tapahtui täysin sattumalta tänään (eilen), ja hän sattui olemaan täällä. Emme voineet tietää sitä etukäteen, Sevillan päävalmentaja Unai Emery sanoi ottelun jälkeen Uefan verkkosivuilla.

– Emme osanneet odottaa sitä, vaikka olemme odottaneet siirtoa lähes kaksi kuukautta. Sevillasta on lähtenyt monia tärkeitä pelaaja, mutta joukkue on aina jatkanut matkaansa. Alberto Moreno, (Ivan) Rakitic… Lista jatkuu, mutta Sevilla on aina tullut takaisin.