Alberto Moreno siirtyy Sevillasta Liverpooliin. Molemmat seurat vahvistivat tiedon verkkosivuillaan. 22-vuotiaan siirron yksityiskohdat ovat vielä viimeistelemättä, mutta siirrolle ei ole enää estettä.

Englantilaismedian mukaan Liverpool maksaa Sevillalle 15 miljoonan euron korvauksen vasemmasta pakista. Espanjalainen Cadena Ser uskoo siirtosumman olevan jopa 18 miljoonaa euroa.

Siirron varmistumisen takia Moreno vedettiin viime hetkillä pois Sevillan kokoonpanosta tiistai-iltana pelatussa Uefa Supercupissa.

Toimittajan sana

Morenon menettäminen on Sevillalle suuri takaisku. Toki seuran kassa saa hyvän piristysruiskeen, mutta pelillisesti Moreno ei ole oikein korvattavissa nykypelaajilla. Sen takia Sevillan päävalmentaja Unai Emery sanoi Supercup-ottelun jälkeen, että hän haluaa siirtomarkkinoilta uuden vasemman pakin.