Atlético Madrid on päässyt meksikolaisen Club Américan kanssa sopimukseen Raúl Jiménezin siirtymisestä hallitsevan Espanjan mestarin riveihin. Univisionin mukaan siirtosumma on 10,5 miljoonaa euroa. Lähteen tietojen perusteella kuusivuotisen sopimuksen allekirjoittava Jiménez menee lääkärintarkastukseen keskiviikkona.

Seurat eivät ole vielä vahvistaneet siirtoa, mutta Meksikon maajoukkueen päävalmentaja Miguel Herrera antoi siirrolle vahvistuksen.

– Raúl Jiménez aloittaa uuden vaiheen, toivotan sinulle kaikkea maailman onnea! Nauti ja nosta Meksiko yhä ylemmäs, Herreraa siteerataan.

23-vuotias Jiménez pelasi viime kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 18 ottelua, joissa syntyi 11 maalia. Tämän kauden keskushyökkääjä on aloittanut todella terävästi. Neljässä pelissä on syntynyt yhtä monta täysosumaa.

Toimittajan sana

Meksikon maajoukkueeseen kuuluva hyökkääjä tuo Atléticon pelaamiseen toisenlaisen vaihtoehdon. 190-senttisenä Jiménez on hyvä pääpelaaja, jonka päätä voi hakea keskityspalloilla boksista. Ennen kaikkea Jiménez tuo Atletin kokoonpanoon tarvittavaa leveyttä, kun joukkue yrittää voittaa kaikki kolme kilpailua.