Cristiano Ronaldo oli jälleen mies paikallaan Real Madridin voitossa. Tiistaina pelatussa Uefa Supercupissa kaatui Sevilla maalein 2-0. Ronaldo viimeisteli molemmat osumat.

– Se oli ensimmäinen otteluni, joten olin hieman epävarma. Tunsin oloni hyväksi, ja joukkue auttoi minua. Ensimmäinen maali antoi itseluottamusta. Tuntui mukavalta, enkä tuntenut lainkaan kipua, pitkään jalkavammoista kärsinyt Ronaldo sanoi Uefan verkkosivuilla.

– Tiesimme, että peli olisi vaikea, mutta me pelasimme paremmin ja loimme enemmän tilanteita. Sevilla sai paikan meidän virheestämme, mutta me pelasimme korkeammalla intensiteetillä, yritimme hyökätä enemmän ja teimme kaksi maalia. Voitimme ansaitusti.

Lopuksi Ronaldo kiitti Manchester Unitedin entistä manageria, joka aikanaan auttoi portugalilaista nousemaan maailman parhaiden joukkoon.

– Haluan kiittää Sir Alex Fergusonia, joka ojensi minulle parhaan pelaajan palkinnon. Minulle se on iso asia, sillä hän on valmentaja, joka opetti minulle hyvin paljon, kun olin 18-vuotiaana Manchesterissä.

Toimittajan sana

Ronaldo on täysin oikeassa siinä, että Real voitti ottelun ansaitusti. Toki Sevillalla oli omat paikkansa, mutta kokonaisuutena Real oli parempi joukkue. Pelin jälkeiset sanat Sir Alexista ovat hienoa luettavaa. Ilman vanhaa skottijäärää Ronaldo ei välttämättä olisi samalla tasolla, jolla hän on nyt.