Haris Medunjanin siirtyy Gaziantepsporista Deportivo la Coruñaan. Näin uskaltaa sanoa, sillä pelaajan pitää enää läpäistä lääkärintarkastus. EFEn mukaan Deportivo vahvistaa siirron myöhemmin keskiviikkona.

29-vuotias keskikenttäpelaaja on aiemminkin pelanut Espanjassa. Vuonna 2008 hän siirtyi AZ Alkmaarista Real Valladolidiin, jonka riveissä vierähti pari kautta. Viime kaudella Medunjanin pelasi Turkin pääsarjassa 32 ottelua, joissa syntyi kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Kesän MM-turnauksessa Medunjanin sai vastuuta kahdessa ottelussa Bosnia-Hertsegovinan keskikentän pohjalla.

Toimittajan sana

Lähtökohtaisesti hyvä hankinta Deportivolta. Medunjanin voi pelata keskikentällä keskustassa, pohjalla tai hyökkäävässä roolissa. Hän taistellee peliajasta Álex Bergantiñosin, Cezary Wilkin ja José Rodríguezin kanssa.