Valencian keskuspuolustaja Víctor Ruíz pelaa alkavan kauden lainalla Villarrealissa. Sopimukseen sisältyy osto-optio sesongin päätteeksi. Seurat tiedottivat asiasta verkkosivuillaan.

Barcelonan kasvatti siirtyi aikoinaan naapuriseura Espanyoliin, jonka paidassa hän teki La Liga -debyyttinsä. Napoli-reissun jälkeen Ruíz palasi Espanjaan ja Valenciaan, jota hän on edustanut viimeiset kolme kautta.

Viime kaudella 26-vuotias toppari pelasi 11 liigaottelussa. Maalinteossa Ruíz onnistui kerran.

Toimittajan sana

Laina oli hieman erikoinen veto. Viime kaudella peliaika oli tiukassa, mutta edestä lähtivät pois sekä Jérémy Mathieu, Ricardo Costa, Philippe Senderos ja lopullisesti Adil Rami. Toki Valencia hankki tilalle Shkodran Mustafin, joka olisi ollut nokkimisjärjestyksessä Ruízin edellä, mutta olisiko ollut muita? Ehkä nuori Rubén Vezo? Ruízin lainasiirto kuulostaa siltä, että Valencia on hankkimassa vielä ainakin yhden topparin kesän siirtoikkunan aikana.

Villarrealin kannalta siirto tarkoittanee sitä, että Mateo Musacchio on lähdössä isompiin ympyröihin. Varmaa se toki ei ole.