Jari Litmanen oli vahvasti mukana HJK:n ja Barcelonan välisessä harjoitusottelussa. Molemmissa joukkueissa pelannut Litti palkittiin ottelua edeltäneessä seremoniassa. Barcan verkkosivuilla oltiin kiinnostuneita Litmasen kommenteista.

– Barcalla on aina hyviä joukkueita, ja juuri nyt heillä on riveissään kaksi maailman parasta pelaajaa: (Lionel) Messi ja Neymar, Suomen kaikkien aikojen jalkapalloilija sanoi Barcelonan nettisivuilla.

Litmanen pelasi Barcelonassa vuosina 1999-2001, jolloin joukkueeseen kuuluivat myös nykyjoukkueen kapteeni Xavi ja päävalmentaja Luis Enrique.

– Kun olimme yhdessä, Luis Enrique pelasi Espanjan maajoukkueessa ja Xavi alle 21-vuotiaiden joukkueessa. Luis Enrique oli intohimoinen pelaaja, mahtava pelaaja. Ja Xavi oli todella lahjakas. Hän on ollut Barcassa 15 vuotta ja on yksi seurahistorian parhaista pelaajista.

Lauantain ottelun jälkeen Litmanen vertaili leikkimielisesti joukkueita. Hän ilmoitti pelaavansa selvästi mieluummin Barcelonassa, jos näistä kahdesta joukkueesta pitäisi valita.