Jesús Gámez siirtyy Málagasta kolmen vuoden sopimuksella Atlético Madridiin. Atleti vahvisti tiedon verkkosivuillaan. Transfermarktin tietojen mukaan madridilaisseura maksaa Málagalle 2,7 miljoonan euron siirtokorvauksen.

– Gámez on laadukas laitapuolustaja, joka vahvistaa puolustustamme ja tuo lisää kilpailua kokoonpanoon, Atléticon urheilujohtaja José Luis Caminero sanoi.

Viime kaudella 29-vuotias pakki pelasi liigassa 28 ottelua. Maalisyöttöjä kertyi kaksi ja varoituksia yhdeksän.

Toimittajan sana

Lähtökohtaisesti oikeana pakkina pelaava Gámez on erinomainen varamies Juanfranille, joka todennäköisesti pitää avauskokoonpanon paikan itsellään. Gámezin osakkeen arvoa nostaa se, että hän voi pelata myös topparina. Kaikin puolin Atleti pelasi tilanteen hyvin. Nuori Javier Manquillo lähetettiin kehittymään Liverpooliin, ja penkille otettiin istumaan kokenut ja mitat täyttävä Gámez.