Madridilaisen AS-lehden mukaan Real Madridin maalivahti Diego López siirtyy AC Milaniin. Lehden tietojen mukaan Lópezin sopimus on nelivuotinen. Sky Sport Italian mukaan espanjalaisvahti menee Milanin lääkärintarkastukseen maanantaina.

AS:n mukaan López halusi varmistaa siirtoasian ennen Uefan Supercupia. Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti on jo aiemmin sanonut, että kyseisessä ottelussa Sevillaa vastaan Iker Casillas aloittaa maalissa ja Keylor Navas on varalla.

1,5 vuotta sitten Realiin hankittu López pelasi viime kaudella käytännössä kaikki Realin liigaottelut. 36 ottelussa meni 36 maalia selän taakse. 16 kertaa López onnistui pitämään nollapelin.

Toimittajan sana

Maalivahtiongelma on ainakin osittain ratkaistu. Kolmesta ykkösvahdista jonkun oli lähdettävä. Leikkuri osui viime kauden ykkösmaalivahti Diego Lópeziin. Miksi juuri Lópeziin. Puheenjohtaja Florentino Pérez todennäköisesti laski, että Iker Casillasin heivaaminen laidan yli olisi aiheuttanut liikaa ongelmia kannattajien ja rahavirtojen suuntaan. Casillas on seuraikoni ja joukkueen kapteeni, joka tuo todennäköisesti enemmän rahaa seuran kassaan kuin López.