HJK isännöi Barcelonaa Helsingin Olympiastadionilla lauantaina. Mikäli Luis Enriquen kokoonpano aiempiin harjoitusotteluihin peilaten pysyy suunnilleen samana, Klubin oikeana puolustajana pelaava Sebastian Sorsa saa laidallaan vastaansa Gerard Deulofeun.

– Ihan vikkelä kundi. Ihan sama kuka Barcan laitureista tulee vastaan. Noissa joukkueissa laiturit ovat ikään kuin parhaita pelaajia. Niiden kanssa joutuu olemaan tarkkana. Henkilökohtaisesti odotan, että tulee kiire. Pitää yrittää rikkoa ja vähän hajottaa heidän peliään. Se ei tule olemaan helppoa, Sorsa sanoi Laliiga.comin haastattelussa.

Taktisesti Barcelonaa ei ole käyty HJK:n joukkuepalavereissa läpi. Klubilaisille peli taitaa mennä enemmänkin nauttiessa ja jopa vastustajan tähtipelaajia fanittaessa.

– Viime vuosien Barca messeineen ja ronaldinhoineen on häikäissyt. Pitää olla täysi idiootti, jos ei se mene jollain tavalla futaajan sydämeen. Kaikki tietävät Barcan, ja se on meille kaikille iso juttu päästä samalle kentälle niiden kanssa. Varmaan jonkin tasoista fanitusta on, mutta emme me siitä puhu.

Käydäänkö Andrés Iniestan paidasta tiukkaa taistelua pelin jälkeen?

– Joo, kyllä niin luulen. Röyhkeimmät yleensä noissa voittavat. Pitää opetella pari sanaa espanjaa, jos hän sitten heittäisi minulle sen paidan.

HJK:n ja Barcelonan välinen ottelu Helsingin Olympiastadionilla alkaa klo 17.

Toimittajan sana

Ottelun tärkeys HJK:lle paistoi Sorsan sanoista ja kehonkielestä läpi. Harva Veikkausliiga-tason pelaaja pääsee samalle kentälle Barcelonan miehistön kanssa. Vaikka sitten Lionel Messi ja Neymar eivät pelaisikaan. Onnea vaan Sorsalle ja kumppaneille. Katsotaan, miten Klubi pärjää.